Rijnstate

Wagnerlaan 55,


6815 AD Arnhem


Lees meer over parkinson op de website van Rijnstate
Afbeelding voor Rijnstate

Rijnstate

Rijnstate is uw ziekenhuis in de regio Arnhem, Rheden en De Liemers. Wij bieden uitstekende ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit. Dit doen we op vier locaties: Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid. In onze dienstverlening staat ú centraal. Onze zorgverleners begeleiden u persoonlijk bij het verbeteren, herstellen en behouden van uw gezondheid. Dit gebeurt natuurlijk in afstemming met wat u wilt en kunt. Wij bieden u vertrouwen en veiligheid in een omgeving met een warme sfeer. Onze zorg en deskundigheid verbeteren we continu. Ook doen we veel onderzoek naar de oorzaken van ziekten en naar betere behandelingen. We werken intensief samen met zorgverleners, binnen en buiten het ziekenhuis, om onze zorg te verbeteren. Samen zetten wij ons voor 100 procent in voor de kwaliteit van úw leven.

Zorg voor Parkinson in ons ziekenhuis

Heeft u parkinson? In ons ziekenhuis krijgt u naast begeleiding van onze neuroloog ook begeleiding van de parkinsonverpleegkundige. Zowel op onze locatie Rijnstate Arnhem als Rijnstate Zevenaar is er een gespecialiseerde verpleegkundige. Zij hebben veel kennis van parkinson en hebben eigen spreekuren. Zij zijn telefonisch en per e-mail makkelijk bereikbaar.

De gespecialiseerd verpleegkundigen hebben een coördinerende rol en overleggen met andere zorgverleners, bijvoorbeeld uw huisarts of fysiotherapeut. In verschillende fasen van de ziekte kan ook de revalidatiearts van Rijnstate advies geven en u begeleiden. De revalidatiearts werkt samen met een aantal therapeuten (onder andere een fysiotherapeut, ergotherapeut en logopedist) en samen kunnen zij een behandeladvies geven. Om de coördinatie van de zorg te verbeteren en de kennis over parkinson te verbreden is er regelmatig multidisciplinair overleg. Aan dit overleg nemen onder andere deel de neuroloog, de revalidatiearts en de parkinsonverpleegkundige.

De specialisten

Thumbnail for Hilly van den Berg
Parkinson Verpleegkundige
Rijnstate

Hilly van den Berg

Thumbnail for Hilda Hartholt
Parkinson Verpleegkundige
Rijnstate

Hilda Hartholt

Thumbnail for Edo Hoogerwaard
Neuroloog
Rijnstate

Edo Hoogerwaard

Thumbnail for Joery Molenaar
Neuroloog
Rijnstate

Joery Molenaar

Thumbnail for Joost van Oostrom
Neuroloog
Rijnstate

Joost van Oostrom